Vertrouwde simkaarten

In het gedeelte Vertrouwde simkaart staat een lijst met vertrouwde simkaarten die door ESET Endpoint Security for Android worden geaccepteerd. Als u een simkaart plaatst die niet in deze lijst is gedefinieerd, wordt het scherm vergrendeld en wordt er per sms een waarschuwing naar de Administrator verzonden.

Tik op het pictogram icon_plus om een nieuwe simkaart toe te voegen. Voer een Naam in voor de simkaart (bijvoorbeeld Thuis, Werk) en het bijbehorende IMSI-nummer (International Mobile Subscriber Identity). IMSI is doorgaans een getal van 15 cijfers op uw simkaart. In bepaalde gevallen is dit getal korter.

Als u een simkaart uit de lijst wilt verwijderen, dient u de vermelding aan te raken en vast te houden, en vervolgens op het pictogram action_button_delete te tikken.

important

De functie Vertrouwde simkaarten is niet beschikbaar op apparaten met Android 10 of hoger.

note

de functie Vertrouwde simkaart is niet beschikbaar op apparaten van het type CDMA, WCDMA en apparaten die alleen Wi-Fi-verbindingen kunnen maken.