Externe opdrachten

Externe opdrachten kunnen rechtstreeks worden geactiveerd vanuit de ESET PROTECT-console:

Apparaat zoeken

In het bericht staat een koppeling naar de locatie van het apparaat op Google Maps. Het apparaat stuurt een nieuw sms-bericht als er na 10 minuten een nauwkeurigere locatie beschikbaar is.

Apparaat vergrendelen

U kunt het apparaat ontgrendelen met het Administrator-wachtwoord of u kunt de externe opdracht Ontgrendelen gebruiken.

Vergrendeld apparaat ontgrendelen

Het apparaat wordt ontgrendeld en de simkaart die zich op dit moment in het apparaat bevindt, wordt als Vertrouwde simkaart opgeslagen.

Sirene/Geluid van Verloren modus

Het apparaat wordt vergrendeld en speelt gedurende 5 minuten een hard geluid af (of tot het apparaat wordt ontgrendeld). Er gaat een harde sirene af, zelfs als het geluid van het apparaat is gedempt.

Fabrieksinstellingen reset

Hiermee worden de fabrieksinstellingen van het apparaat hersteld. Alle toegankelijke gegevens worden gewist en headers van bestanden worden verwijderd. Dit proces kan enkele minuten duren.

important

De functie voor apparaatvergrendeling is alleen beschikbaar voor apparaten die worden beheerd door ESET PROTECT.