Introduksjon

Den nye generasjonen av ESET Endpoint Security for Android (EESA) er utformet for å fungere med ESET PROTECT og ESET PROTECT Cloud, den nye administrasjonskonsollen som muliggjør ekstern styring av alle ESET-sikkerhetsløsninger.

Det er ESET Endpoint Security for Android Google Play-versjon og nettversjon tilgjengelig.

ESET Endpoint Security for Android versjon 4 er kompatibel med:

ESET PROTECT

ESET PROTECT Cloud.

ESET Endpoint Security for Android er laget for å beskytte mobile firmaenheter mot den nyeste skadelige programvaren, samt sikre dataene dine også hvis enheten går tapt eller blir stjålet. Det hjelper også systemadministratorene med å gjøre at bruken av enhetene overholder selskapets retningslinjer.

ESET Endpoint Security for Android kan også brukes i små eller middelsstore selskaper uten å måtte benytte ekstern styring via ESET PROTECT. IT-tekniker, systemadministrator eller bruker kan dele sin ESET Endpoint Security for Android-konfigurasjon med kolleger. Denne prosessen gjør at man ikke behøver produktaktivering og manuell konfigurasjon av hver produktmodul som ellers kreves rett etter at ESET Endpoint Security for Android er installert.