Innledning

Den nye generasjonen av ESET Endpoint Security for Android (EESA) er laget for å fungere med ESET PROTECT , den nye administrasjonskonsollen som lar brukeren eksternt styre alle sikkerhetsløsninger fra ESET.

Det er ESET Endpoint Security for Android Google Play-versjon og nettversjon tilgjengelig.

ESET Endpoint Security for Android versjon 4 er kompatibel med:

ESET PROTECT.

ESET PROTECT On-Prem (versjon 11.0 og tidligere)

ESET Endpoint Security for Android er laget for å beskytte mobile firmaenheter mot den nyeste skadelige programvaren, samt sikre dataene dine også hvis enheten går tapt eller blir stjålet. Det hjelper også systemadministratorene med å gjøre at bruken av enhetene overholder selskapets retningslinjer.

ESET Endpoint Security for Android kan også brukes i små eller middelsstore selskaper uten å måtte benytte ekstern styring via ESET PROTECT. IT-tekniker, systemadministrator eller bruker kan dele sin ESET Endpoint Security for Android-konfigurasjon med kolleger. Denne prosessen gjør at man ikke behøver produktaktivering og manuell konfigurasjon av hver produktmodul som ellers kreves rett etter at ESET Endpoint Security for Android er installert.