ESET Endpoint Security for Android-versjoner

Det finnes to versjoner av ESET Endpoint Security for Android tilgjengelig:

ESET Endpoint Security for Android – Google Play-versjonen.

ESET Endpoint Security for Android – nettversjonen med Anropsfilter-funksjonen.

Oppdaterer til den nyeste versjonen

Oppdateringer av ESET Endpoint Security for Android varierer basert på den installerte versjonen:

Oppdater ESET Endpoint Security for Android Google Play-versjonen

Hvis mobilenheten din er satt til å oppdatere Google Play-programmer automatisk, utføres oppdateringen automatisk.

Oppdater ESET Endpoint Security for Android nettversjonen

Slå på «Aktiver automatiske programoppdateringer»-bryteren i ESET PROTECT eller ESET PROTECT On-Prem for å utføre programoppdateringer av ESET Endpoint Security for Android. Etter det blir sluttbrukeren automatisk bedt om å oppdatere hver gang en oppdatering er tilgjengelig. For mer informasjon, gå til den relevante artikkelen i kunnskapsbasen.