Aloita

Kun sovellus on asennettu, napauta Järjestelmänvalvoja-asetukset ja noudata ohjatun aloitustoiminnon ohjeita. Tämä tapa on tarkoitettu vain järjestelmänvalvojille:

1.Valitse Kieli, jota haluat käyttää tuotteessa ESET Endpoint Security for Android.

2.Valitse Maa, jossa työskentelet tai asut tällä hetkellä.

3.Jos haluat auttaa parantamaan ESET-tuotteita lähettämällä nimettömänä sovelluksen käyttöön liittyviä tietoja, valitse valintaruutu.

4.Napauta Hyväksyn. Napauttamalla Hyväksyn ilmaiset, että hyväksyt käyttöoikeussopimuksen.

startup_wizard_012_1

5.Napauta Hyväksyn ja hyväksy käyttäjän suostumus.

6.Valitse Kyllä, hallitaan etänä, jos haluat yhdistää tuotteen ESET Endpoint Security for Android kohteeseen ESET PROTECT, tai tee asennus manuaalisesti valitsemalla Ei, suojaus riittää.

7.Asetusten määrittäminen manuaalisesti edellyttää, että puhelimen ja tallennustilan käyttövaltuudet on annettu. Napauta Jatka ja ota sitten nämä käyttövaltuudet käyttöön napauttamalla Salli.

8.Määritä muiden sovellusten ohitus sallituksi napauttamalla Jatka.

9.Manuaaliseen asennukseen tarvitaan tuoteaktivointi. ESET Endpoint Security for Android Voidaan aktivoida käyttöoikeusavaimella tai ESET Business Account (EBA) -tililtä.

10.Luo järjestelmänvalvojan salasana.

11.Asennuksen poiston suojaus estää valtuuttamattomia käyttäjiä poistamasta tuotetta ESET Endpoint Security for Android. Napauta Ota käyttöön ja napauta sitten Aktivoi laitteen järjestelmänvalvoja -kehotteessa Aktivoi.

12.Ota käyttöoikeudet käyttöön, jotta sovellus toimii oikein. Napauta Jatka ja valitse sitten ESET Endpoint Security for Android, niin käyttöoikeus otetaan käyttöön. Palaa ohjattuun aloitustoimintoon napauttamalla paluunuolta kahdesti.

13.Valitse joko Salli tai En hyväksy, kun sinulta kysytään, haluatko osallistua ESET LiveGrid -palautejärjestelmään. Lisätietoja ESET LiveGrid®:stä on tässä osiossa.

14.Määritä, haluatko tuotteen ESET Endpoint Security for Android havaitsevan mahdollisesti ei-toivotut sovellukset, valitsemalla joko Ota havaitseminen käyttöön tai Älä ota havaitsemista käyttöön. Lisätietoja tällaisista sovelluksista on tässä osiossa. Valitse Seuraava.

15.Poistu ohjatusta aloitustoiminnosta ja käynnistä ensimmäinen laitetarkistus napauttamalla Valmis.