Tuoteaktivointi

Tuotteen ESET Endpoint Security for Android aktivointiin tarvitaan ESET Mobile Threat Defense -käyttöoikeus. Sivultamme näet tuotteen ESET Mobile Thread Defense ostovaihtoehdot. Sen voi ostaa erillisenä pakettina tai ESET PROTECT -ratkaisun yhteydessä.

activation

Jos haluat aktivoida tuotteen ESET Endpoint Security for Android suoraan Android-laitteessa napauttamalla Valikko-kuvaketta action_button_menu tuotteen ESET Endpoint Security for Android päänäytössä ja napauttamalla Käyttöoikeus.

Seuraavilla tavoilla voit aktivoida tuotteen ESET Endpoint Security for Android:

Käyttöoikeusavain-Ainutkertainen merkkijono muodossa XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX, jota käytetään käyttöoikeuden omistajan tunnistamiseen ja käyttöoikeuden aktivoimiseen.

ESET Business Account – Tili, joka luodaan ESET Business Account -portaaliin tunnistetiedoilla (sähköpostiosoitteella ja salasanalla). Tämän menetelmän avulla voit hallita useita käyttöoikeuksia yhdestä paikasta.

note

ESET PROTECT voi aktivoida asiakaslaitteita äänettömästi käyttämällä järjestelmänvalvojan saataville tuomia käyttöoikeuksia.