Paikallinen asennus laitteella

ESET Endpoint Security for Android antaa järjestelmänvalvojille mahdollisuuden ottaa käyttöön ja hallita Endpointia paikallisesti, jos he eivät käytä palvelua ESET PROTECT. Järjestelmänvalvojan salasanalla suojataan kaikkia sovellusasetuksia, joten sovellus on täysin hallinnan valvonnassa koko ajan.

Jos pienen yrityksen järjestelmänvalvoja ei käytä palvelua ESET PROTECT mutta haluaa kuitenkin suojata yrityksen laitteet ja käyttää perustason turvakäytäntöjä, hän voi hallita laitteita paikallisesti kahdella eri tavalla:

1.Fyysinen pääsy kaikkiin yrityksen laitteisiin ja asetusten manuaalinen määritys.

2.Järjestelmänvalvoja voi valmistella halutun määrityksen Android-laitteellaan (kun ESET Endpoint Security for Android on asennettuna) ja viedä nämä asetukset tiedostoon – lisätietoja on tässä oppaassa Tuo/vie asetuksia -osiossa). Järjestelmänvalvoja voi jakaa viedyn tiedoston loppukäyttäjien kanssa (esimerkiksi sähköpostitse) ja he voivat tuoda tiedoston mille tahansa laitteelle, jossa on ESET Endpoint Security for Android. Kun käyttäjä avaa ja hyväksyy saamansa asetustiedoston, se tuo automaattisesti kaikki asetukset ja aktivoi sovelluksen (edellyttäen, että käyttöoikeustiedot ovat mukana). Kaikki asetukset suojataan järjestelmänvalvojan salasanalla.