Tuo/vie asetuksia

Jos haluat jakaa asetukset mobiililaitteesta toiseen helposti, jos laitteiden hallinnasta ei vastaa ESET PROTECT, ESET Endpoint Security for Android tukee mahdollisuutta viedä ja tuoda ohjelma-asetuksia. Järjestelmänvalvoja voi viedä laiteasetuksia manuaalisesti tiedostoon, joka voidaan sitten jakaa (esimerkiksi sähköpostitse) ja tuoda mille tahansa laitteelle, jolla käytetään asiakassovellusta. Kun käyttäjä hyväksyy saamansa asetustiedoston, se määrittelee automaattisesti kaikki asetukset ja aktivoi sovelluksen (edellyttäen, että käyttöoikeustiedot ovat mukana). Kaikki asetukset suojataan järjestelmänvalvojan salasanalla.

settings_036_1