Vie asetuksia

Voit viedä tuotteen ESET Endpoint Security for Android nykyiset asetukset määrittämällä asetustiedoston nimen – tämänhetkinen päivämäärä ja kellonaika täydennetään automaattisesti. Voit myös lisätä käyttöoikeustiedot (käyttöoikeusavaimen tai turvavalvojan tilin sähköpostiosoitteen ja salasanan) vietävään tiedostoon. Ole kuitenkin varovainen, sillä näitä tietoja ei salata, ja niitä voidaan käyttää väärin.

Seuraavassa vaiheessa valitse tapa, jolla haluat jakaa tiedoston:

Wi-Fi-verkko

Bluetooth

Sähköposti

Gmail

tiedostonselaussovellus (esimerkiksi ASTRO File Manager tai ES File Explorer)