Opkaldsfilter

important

Vigtigt

Funktionen Opkaldsfilter er kun tilgængelig i webversionen af ESET Endpoint Security for Android.

Opkaldsfilter blokerer indgående/udgående opkald baseret på brugerdefinerede regler.

Der vises ingen meddelelse, når et indgående opkald blokeres. Fordelen ved det er, at du ikke bliver forstyrret af uønskede oplysninger, men du kan altid søge efter opkald, der måske er blokeret ved en fejl, i loggene.

important

Opkaldsfilter fungerer ikke på tablets, der ikke understøtter opkald.

Hvis du vil blokere opkald fra det telefonnummer, du senest har modtaget et opkald fra, skal du trykke på Bloker sidste henvendelse. Derved oprettes en ny regel.

Bloker telefonnumre ved hjælp af jokertegn

Du kan blokere en række numre ved hjælp af jokertegn beskrevet i tabellen nedenfor:

Jokertegn

Beskrivelse

*

repræsenterer flere tegn

?

repræsenterer et enkelt tegn

example

Eksempel

Hvis du ikke ønsker at modtage opkald fra et bestemt land, skal du skrive landekoden og jokertegnet * i feltet Mobilnummer, så blokeres alle indgående opkald fra landet, der starter med dette nummermønster. Når du beslutter dig for at udelukke et telefonnummer fra det pågældende land, skal du tilføje en ny regel med handlingen Tillad. Billedet nedenfor viser, hvordan du blokerer alle opkald fra Slovakiet.

wildcards