Regler

Hvis du er bruger, kan du oprette brugerregler uden at skulle angive administratoradgangskoden. Administratorregler kan kun oprettes i administratortilstand. Administratorregler tilsidesætter brugerregler.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du opretter en ny regel, i dette afsnit.

Hvis du vil fjerne en eksisterende regel på listen Regler, skal du trykke og holde nede på reglen og derefter trykke på ikonet Fjern action_button_delete.