Webkontrol

Brug indstillingerne for webkontrol til at beskytte dit firma i forbindelse med risikoen ved juridisk ansvar. Webkontrol kan f.eks. regulere adgang til websteder, der overtræder de immaterielle rettigheder. Målet er at forhindre medarbejdere i at få adgang til sider med upassende eller skadeligt indhold eller sider, som har en negativ indflydelse på produktivitet.

Arbejdsgivere eller systemadministratorer kan forbyde adgang til mere end 27 foruddefinerede webstedskategorier og mere end 140 underkategorier og logføre disse besøg.

Webkontrol er en administreret funktion. Alle indstillinger styres fra ESET PROTECT.

note

For at webkontrol kan fungere, skal en administreret enhed opfylde følgende krav:

ESET Endpoint Security for Android version 3 eller nyere.

Android version 8 eller nyere.

Være tilmeldt ESET PROTECT med tilladelser som enhedsadministrator.

Beskyttede browsere

Chrome

Chrome Beta

Firefox

Firefox Beta

Opera

Opera Beta

Opera Mini

Opera Mini Beta

Opera TV-browser

Samsung Internet

Mint

Yandex-browser

DuckDuckGo

Kiwi-browser

Edge

Silke i Amazon-enheder

Mi-browser

Xiaomi Mi-browser

Vewd i Android TV

Apps, der bruger beskyttede browserkomponenter til webvisning, er også beskyttet.