Lokal installasjon på enheten

ESET Endpoint Security for Android gir administratorene mulighet til å konfigurere og administrere endepunkt hvis de velger å ikke bruke ESET PROTECT. Alle programinnstillinger beskyttes av adminpassord, slik at programmet er under full administratorkontroll til enhver tid.

Hvis administratoren i et lite firma bestemmer å ikke bruke ESET PROTECT men fortsatt til beskytte selskapets enheter og bruke grunnleggende sikkerhetsretningslinjer, har han/hun to muligheter til å administrere enhetene lokalt:

1.Fysisk tilgang til hver selskapsenhet og manuell konfigurasjon av innstillingene.

2.Administratoren kan forberede ønsket konfigurasjon på sin egen Android-enhet (med ESET Endpoint Security for Android installert) eksportere disse innstillingene til en fil – se delen Importer/eksporter innstillinger i denne veiledningen for mer informasjon). Administratoren kan dele den eksporterte filen med sluttbrukere (for eksempel via e-post) – de kan importere filen til enhver enhet som kjører ESET Endpoint Security for Android. Når brukeren åpner og godtar den mottatte innstillingsfilen, importerer den automatisk alle innstillingene og aktiverer programmet (gitt at lisensinformasjon ble inkludert). Alle innstillingene beskyttes av administratorpassord.