Ekstern installasjon

Ekstern installasjon av ESET Endpoint Security for Android fra ESET PROTECT krever følgende:

Installasjon av Mobile Device Connector

Distribusjon av mobilenheter

ESET Endpoint Security for Android-installasjonsscenarier

Administratoren sender registreringskoblingen, installasjons-APK-filen og en installasjonsprosess til sluttbrukerne via e-post. Brukeren trykker på registreringskoblingen og blir omdirigert til standard Android-nettleser. Enheten ESET Endpoint Security for Android er registrert og koblet til ESET PROTECT. Hvis ESET Endpoint Security for Android ikke er installert på enheten, blir brukeren omdirigert til Google Play-butikken for å laste ned applikasjonen. Når programmet er lastet ned, følger en standardinstallasjon.

Administratoren sender e-post med programinnstillingsfilen, installasjons-APK-filen og en installasjonsprosess til sluttbrukerne. Etter installasjonen må brukeren åpne programinnstillingsfilen. Alle innstillingene importeres, og programmet aktiveres (forutsatt at lisensinformasjonen ble inkludert).

Registrering av enheter med begrensede inndatamuligheter

ESET Endpoint Security for Android gjør det mulig å registrere enheter uten kamera, nettleser eller e-post (for eksempel TV-er, smartskjermer, annonsevisninger osv.) i ESET PROTECT Cloud. For å registrere slike enheter, installer ESET Endpoint Security for Android på enheten via Google Play eller APK-filen. Under oppstartsveiviseren i trinnet Ekstern styring velger du Ja, styr eksternt og trykker på Enhet med begrenset inndata.

Inn ESET PROTECT Cloud:

1.Klikk på Datamaskiner > Legg til enhet > Android eller iOS / iPadOS > Tilpass registrering.

2.Velg Android-enheter med begrensede inndataalternativer og velg din foretrukne distribusjonsmetode. Du kan lære mer om distribusjonsmetodene i ESET PROTECT Cloud-konsollen.

3.Godta lisensavtalen for sluttbrukere og personvernerklæringen.

4.Hvis dette er en ny enhet, klikker du på Legg til. Fyll ut all nødvendig informasjon, og klikk på Lagre. Hvis du legger til en eksisterende enhet, velger du den aktuelle enheten.

5.Du mottar en registreringskobling for enheten. Klikk på koblingen, og skriv inn den sekssifrede sikkerhetskoden som vises under Ekstern styring i oppstartsveiviseren.

6.Klikk på Godta.

Enheten registreres i ESET PROTECT Cloud.