Last ned fra nettstedet til ESET

Last ned ESET Endpoint Security for Android ved å skanne QR-koden nedenfor med et QR-skanneprogram på mobilenheten din:

QR_code_web

Eller du kan laste ned APK installasjonsfilen for ESET Endpoint Security for Android fra ESET-nettstedet:

1.Last ned installasjonsfilen fra ESET-nettstedet.

2.Åpne filen fra Androids varslingsområde eller finn den ved å bruke et program for filadministrasjon. Filen lagres vanligvis i Nedlasting-mappen.

3.Sørg for at programmer fra Ukjente kilder er tillatt på enheten din. Gjør dette ved å trykke på startikonet launcher på startskjermbildet til Android, eller gå til Hjem > Meny. Trykk Oppsett > Sikkerhet. Alternativet Ukjente kilder må være tillatt.

4.Etter du har åpnet filen, trykker du på Installer.

important

ESET Endpoint Security for Android som lastes ned fra ESET-nettstedet kan bare oppgraderes med en filnedlasting fra ESET-nettstedet eller fra inne i programmet. Det kan ikke oppgraderes med Google Play.