Integrering med e-postklienter

E-postklienter som för närvarande stöds inkluderar Microsoft Outlook, Outlook Express, Windows Mail och Windows Live Mail. Skydd av e-post fungerar som ett plugin-program för dessa e-postklienter. Den största fördelen med plugin-program är att det inte spelar någon roll vilket protokoll som används. När e-postklienten tar emot ett krypterat meddelande dekrypteras det och skickas till virusgenomsökaren. En fullständig lista med e-postklienterversioner som stöds finns i följande artikel i ESET kunskapsbas.

Speciella inställningar

Optimering av hantering av bifogade filer – om optimering är inaktiverat genomsöks alla bifogade filer omedelbart. När det är inaktiverat kan den göra e-postklientens prestanda långsammare.

Avancerad e-postklientbehandling – om du märker att systemet går långsammare när du använder e-postklienten kan du aktivera det här alternativet.