ESET Hjelp på Internett

Søk Norsk
Velg tema

ESET Endpoint Security 9

ESET Endpoint Security 9 representerer en ny tilnærming til virkelig integrert datamaskinsikkerhet. Den nyeste versjonen av ESET LiveGrid®-skanningsmotoren, kombinert med vår tilpassede brannmur og antispam-modul, fungerer raskt og presist for å holde datamaskinen din sikker. Resultatet er et intelligent system som alltid er på vakt for å oppdage angrep og skadelig programvare som utsetter datamaskinen for fare.

ESET Endpoint Security 9 er en komplett sikkerhetsløsning som er et resultat av vårt langsiktige arbeid for å kombinere maksimal beskyttelse og et minimalt systemavtrykk. Den avanserte teknologien, som er basert på kunstig intelligens, er i stand til proaktivt å bekjempe virus, spyware, trojanske hester, ormer, adware, rootkits og andre typer angrep som utføres via Internett – uten å hindre systemets ytelse eller føre til forstyrrelser på datamaskinen.

ESET Endpoint Security 9 er først og fremst utformet for bruk på arbeidsstasjoner i små bedriftsmiljøer.

I delen Bruke ESET Endpoint Security alene kan du finne hjelpeemner som er delt inn i flere kapitler og underkapitler for bedre oversikt og sammenheng, inkludert Nedlasting, Installasjon og Aktivering.

Ved bruk av ESET Endpoint Security sammen med ESET PROTECT i bedriftsmiljøer kan du enkelt håndtere et hvilket som helst antall klientarbeidsstasjoner, tilordne retningslinjer og regler, overvåke oppdagelser og konfigurere klienter eksternt, fra en hvilken som helst datamaskin i nettverket.

Vanlige spørsmål-kapitlet dekker noen av de vanligste spørsmålene og problemene man kommer over.


Funksjoner og fordeler

Nytt designet brukergrensesnitt

Brukergrensesnittet i denne versjonen har blitt vesentlig redesignet og forenklet basert på resultater fra brukervennlighetstesting. All(e) grensesnittekst og varslinger har blitt nøye gjennomgått og grensesnittet støtter nå høyre-til-venstre-språk som hebraisk og arabisk. Elektronisk hjelp er nå integrert i ESET Endpoint Securityog tilbyr dynamisk støtteinnhold.

Virus- og spywarebeskyttelse

Oppdager og renser proaktivt de mest kjente og ukjente virusene, ormene, trojanerne og rootkit-ene. Avansert heuristikk oppdagelsesteknologi flagger til og med skadevare som aldri før har blitt sett og beskytter deg dermed fra ukjente trusler, som blir nøytralisert før de kan gjøre skade. Beskyttelse for nettilgang og Anti-Phishing skjer ved overvåkning av kommunikasjonen mellom nettlesere og eksterne servere (inkludert SSL). E-postklientbeskyttelse gir kontroll over e-postkommunikasjon mottatt gjennom protokollene POP3(S) og IMAP(S).

Vanlige oppdateringer

Regelmessig oppdatering av deteksjonsmuren (tidligere kjent som «virussignaturdatabase») og programmodulene er den beste måten å sørge for maksimalt sikkerhetsnivå på datamaskinen din.

ESET LiveGrid®
(Skybasert omdømme)

Du kan kontrollere omdømmet til prosesser og filer som kjører, direkte fra ESET Endpoint Security.

Ekstern styring

ESET PROTECT lar deg administrere ESET-produkter på arbeidsstasjoner, servere og mobile enheter i et nettverksmiljø fra ett sentralt sted. Ved hjelp av nettkonsollen ESET PROTECT Webkonsoll (ESET PROTECT Web Console) kan du distribuere ESET-løsninger, administrere oppgaver, håndheve sikkerhetspolitikk, overvåke systemstatus og reagere raskt på problemer eller trusler på eksterne datamaskiner.

Beskyttelse mot nettverksangrep

Analyserer innholdet i nettverkstrafikk som ikke snappes opp av brannmurreglene. All trafikk som anses som skadelig vil bli blokkert og trusselen vil bli nøytralisert.

Nettkontroll (bare ESET Endpoint Security)

Med nettkontroll kan du blokkere nettsider som kan inneholde potensielt støtende materiale. I tillegg kan arbeidsgivere eller systemadministratorer hindre tilgang til mer enn 27 forhåndsdefinerte nettstedskategorier og over 140 underkategorier.