Installasjon (.exe)

Når du har startet installasjonsprogrammet fører installasjonsveiviseren deg gjennom installasjonsprosessen.

important

Forsikre deg om at ingen andre virusprogrammer er installert på datamaskinen. Hvis to eller flere virusbeskyttelsesløsninger installeres på samme datamaskin, kan de komme i konflikt med hverandre. Vi anbefaler at du avinstallerer andre virusprogrammer på systemet. Du finner en liste over avinstalleringsverktøy for vanlige antivirusprogrammer i vår kunnskapsbaseartikkel (tilgjengelig på engelsk og flere andre språk).

INSTALLATION_WELCOME

1. Les lisensavtalen for sluttbrukere. Klikk på Tillat alle og fortsett hvis du vil konfigurere deteksjon av potensielt uønskede programmer og aktivere ESET LiveGrid®-tilbakemeldingssystemet. ESET LiveGrid® bidrar til å sikre at ESET umiddelbart og kontinuerlig blir informert om nye infiltrasjoner, slik at vi kan beskytte kundene våre bedre. Systemet lar deg sende inn nye trusler til ESET-viruslaben, hvor de analyseres og legges til i deteksjonsmotoren. Klikk på Fortsett for å bekrefte at du godtar lisensavtalen for sluttbrukere. Du kan installere ESET Endpoint Security til en spesifikk mappe ved å klikke på Endre installasjonsmappe.

INSTALLATION_EULA

1. Etter at installasjonen er fullført bes du om å aktivere ESET Endpoint Security.