Mukautettu asennus (.msi)

Mukautetussa asennuksessa voit mukauttaa erilaisia asennusparametreja, jotka eivät ole käytettävissä tavallisessa asennuksessa.

1. Kun olet valinnut haluamasi mahdollisesti ei-toivottujen sovellusten havainnointitavan ja napsauttanut Lisäasetukset, sinua kehotetaan valitsemaan sijainti tuotteen ESET Endpoint Security asennuskansion sijainti. Oletusarvon mukaan ohjelma asennetaan seuraavaan hakemistoon:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\

Voit määrittää sijainnin ohjelmamoduuleille ja -tiedoille. Oletusarvon mukaan ne asennetaan seuraavaan hakemistoon tässä järjestyksessä:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\Modules\
C:\ProgramData\ESET\ESET Security\

Voit vaihtaa sijainteja valitsemalla Selaa (tätä ei suositella).

INSTALLATION_MSI_FOLDER

1. Seuraavassa ikkunassa voit valita, mitkä tuotteen komponenteista asennetaan. Tuotteiden komponentteja Tietokone-osiossa ovat reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus, tietokoneen tarkistus, asiakirjasuojaus ja laitehallinta. Huomaathan, että kaksi ensimmäistä komponenttia ovat tietoturvaratkaisusi toiminnan kannalta välttämättömiä. Verkko-osiossa on mahdollisuus asentaa ESET-palomuuri, joka valvoo kaikkea saapuvaa ja lähtevää tietoliikennettä ja soveltaa sääntöjä yksittäisille verkkoyhteyksille. Palomuuri suojaa myös etätietokoneista tulevilta hyökkäyksiltä. Verkkohyökkäyssuojaus (IDS) puolestaan analysoi verkkoliikenteen sisältöä ja tarjoaa suojauksia verkkohyökkäyksiä vastaan. Kaikki haitalliseksi todettu tietoliikenne estetään. Osion Internet ja sähköposti komponentit vastaavat suojauksestasi, kun selaat Internetiä ja kommunikoit sähköpostin välityksellä. Päivityspeili-komponentilla voidaan päivittää muita tietokoneita verkossasi. RMM eli etävalvonta ja hallinta on prosessi, jolla voidaan valvoa ja hallita ohjelmistojärjestelmiä käyttämällä paikallisesti asennettua agenttiohjelmaa, jota hallintapalvelun toimittaja voi käyttää.

INSTALLATION_MSI_MODULES

1. Viimeisessä vaiheessa vahvistetaan asennus valitsemalla Asenna.