Internet ja sähköposti

Internet- ja sähköpostimääritykset ovat osiossa Asetukset > Internet ja sähköposti. Tässä voidaan säätää ohjelman asetuksia tarkemmin.

PAGE_SETTINGS_ANTISPAM

Suojattu selain – Suojaa arkaluonteiset tietosi verkon selaamisen aikana.

Käytönhallinta -moduulissa voit määrittää asetuksia, joiden avulla järjestelmänvalvojilla on automatisoituja työkaluja. Ne auttavat suojaamaan heidän työasemansa ja asettamaan rajoituksia Internet-selaukselle. Internetin hallinta -toiminnon tarkoituksena on estää sellaisten sivujen käyttö, joilla on asiatonta tai haitallista sisältöä. Katso lisätietoja osiosta Internetin hallinta.

Internet-yhteyksien muodostaminen kuuluu henkilökohtaisen tietokoneen vakio-ominaisuuksiin. Valitettavasti Internetistä on tullut merkittävin haitallisen koodin levittämismenetelmä. Tästä syystä on tärkeää, että Internetin käytön suojaus määritetään huolellisesti.

Sähköpostisovelluksen suojaus mahdollistaa POP3(S)- ja IMAP(S)-protokollien välityksellä vastaanotetun sähköpostiliikenteen tarkkailun. Sähköpostilaajennuksen avulla ESET Endpoint Security voi tarkkailla kaikkea sähköpostiliikennettä.

Roskapostisuojaus suodattaa ei-toivotut sähköpostiviestit.

Kun napsautat Roskapostisuojaus-kohdan vieressä olevaa hammasrataskuvaketta GEAR, seuraavat vaihtoehdot tulevat näkyviin:

Määritä – Avaa sähköpostisovelluksen roskapostisuojauksen lisäasetukset.

Käyttäjän osoiteluettelo – Avaa valintaikkunan, jossa voit lisätä, muokata tai poistaa turvalliseksi tai vaaralliseksi luokiteltavia sähköpostiosoitteita. Täällä määriteltyjen sääntöjen mukaan näistä osoitteista tulevia sähköposteja ei tarkisteta eikä pidetä roskapostina. Kun napsautat käyttäjän poikkeusluetteloa, näkyviin tulee valintaikkuna. Siinä voi lisätä, muokata tai poistaa sähköpostiosoitteita, joita saatetaan käyttää huijausmielessä roskapostin lähettämiseen. Sähköpostiviestit, jotka ovat tulleet poikkeusluettelossa olevista osoitteista, tarkistetaan aina roskapostin varalta.

Tietojenkalastelusuojaus on toinen suojakerros, joka tarjoaa paremman suojan laittomia web-sivuja vastaan, jotka yrittävät hankkia salasanoja ja muita arkaluontoisia tietoja. Tietojenkalastelusuojaukseen pääsee Asetukset-ruudusta joka on Internet ja sähköposti -osion alla. Katso lisätietoja osiosta Tietojenkalastelusuojaus.

Internetin, sähköpostin ja tietojenkalastelunroskapostin suojausmoduulin voi poistaa käytöstä tilapäisesti valitsemalla MODULE_ENABLED.