Internet-käytön valvonta

Internet-käytön valvonta -osassa voit määrittää asetukset, jotka suojaavat yritystäsi laillisen vastuun aiheuttamilta riskeiltä. Internet-käytön valvonta voi hallita sellaisten web-sivujen käyttöä, jotka rikkovat immateriaalioikeuksia. Tarkoituksena on estää työntekijöiltä pääsy sivuille, joilla on sopimatonta tai haitallista sisältöä tai jotka saattavat vaikuttaa tehoon negatiivisesti.

Internet-käytön valvonnan avulla voit estää verkkosivut, joilla voi olla mahdollisesti haitallista materiaalia. Lisäksi työnantajat tai järjestelmänvalvojat voivat estää jopa yli 27 ennalta määritetyn Web-sivustoluokan ja yli 140 alaluokan käytön.

Internet-käytön valvonta on oletusarvoisesti pois käytöstä. Voit ottaa sen käyttöön näin:

1. Paina F5, niin näyttöön tulee Lisäasetukset, ja laajenna Internet ja sähköposti > Internet-käytön valvonta.
  2. Valitse Ota Käytönhallinta käyttöön, niin Internet-käytön valvonta otetaan käyttöön ESET Endpoint Security ‑ohjelmassa.
  3. Voit määrittää tiettyjen verkkosivujen käyttöoikeudet valitsemalla Muokkaa-vaihtoehdon Säännöt-kohdan vierestä, jotta Internet-käytön valvonnan sääntöeditori -ikkunaa voi käyttää.

CONFIG_WEB_CONTROL

Viesti estetystä verkkosivusta- ja Estä verkkosivun grafiikka -kentissä voit mukauttaa helposti viestin, joka näytetään, kun verkkosivu estetään.

note

Jos haluat estää kaikki verkkosivut ja jättää vain tietyt sivut käytettäviksi, käytä URL-osoitteiden hallintaa.