Internet-käytön valvonta – säännöt

Sääntöeditori-ikkunassa näytetään olemassa olevat URL- tai luokkakohtaiset säännöt.

CONFIG_PARENTAL_RULE_DLG

Sääntöluettelossa on useita sääntökuvauksia, kuten nimi, estotyyppi, suoritettava toiminto Internetin hallinnan säännön vahvistamisen jälkeen ja kirjausvakavuus.

Voit tehdä hallintatoimenpiteitä säännölle valitsemalla Lisää tai Muokkaa. Voit luoda uuden säännön käyttämällä jonkin toisen valitun säännön ennalta määritettyjä asetuksia valitsemalla Kopioi. Voit valita useita sääntöjä ja poistaa kaikki valitut säännöt painamalla Ctrl ja napsauttamalla. Käytössä-valintaruutu poistaa säännön käytöstä tai ottaa sen käyttöön. Tästä voi olla hyötyä, jos et halua poistaa sääntöä pysyvästi, vaan käyttää sitä mahdollisesti tulevaisuudessa.

Säännöt lajitellaan prioriteettijärjestyksessä siten, että suuremman prioriteetin säännöt ovat ylempänä. Voit muuttaa säännön prioriteettia valitsemalla sen ja napsauttamalla nuolinäppäintä prioriteetin kasvattamiseksi tai pienentämiseksi. Napsauta kaksoisnuolta, jos haluat siirtää säännön luettelon ylä- tai alaosaan.

Lue lisää sääntöjen luomisesta.