Avancerede scanningsindstillinger

I dette vindue kan du angive avancerede muligheder for en planlagt computerscanningsopgave. Du kan angive en handling, der skal udføres automatisk, når en scanning er fuldført, ved hjælp af rullemenuen:

• Luk computeren – Computeren lukkes, når en scanning er fuldført.
  • Genstart – Lukker alle åbne programmer og genstarter computeren, når en scanning er fuldført.
  • Genstart, hvis det er nødvendigt – Lukker alle åbne programmer og genstarter computeren, hvis scanningen kræver det.
  • Slumretilstand – Gemmer din session og sætter computeren i en tilstand med lavt strømforbrug, så du hurtigt kan genoptage arbejdet.
  • Dvale – Flytter alt det, der kører på din RAM, til en særlig fil på din harddisk. Din computer lukkes, men fortsætter i den forrige tilstand, næste gang du starter den.
  • Ingen handling – Der udføres ingen handling, når en scanning er fuldført.

note

Vær opmærksom på, at en computer i slumretilstand stadig kører. Den kører stadig grundlæggende funktioner og bruger strøm, når din computer kører på batteri. For at forlænge batteriets levetid, når du f.eks. ikke er på kontoret, anbefaler vi, at du bruger indstillingen Dvale.

Vælg Handling kan ikke annulleres af bruger for at forhindre brugere uden administratorrettigheder i at standse de handlinger, der udføres efter en scanning.

Vælg indstillingen Scanningen kan midlertidigt standses af bruger i (min.), hvis en bruger uden administratorrettigheder skal kunne standse computerscanningen midlertidigt i en angivet periode.

Se også kapitlet Scanningsstatus.