Scanning i gang

Vinduet Scanningsforløb viser den aktuelle status for scanningen og oplysninger om antal filer, der er fundet med skadelig kode.

SCAN_WINDOW

note

Det er normalt, at nogle filer, f.eks. adgangskodebeskyttede filer eller filer, der udelukkende bruges af systemet (typisk pagefile.sys og visse logfiler), ikke kan scannes.

Scanningsstatus – På statuslinjen vises status for allerede scannede elementer sammenlignet med elementer, der stadig venter på at blive scannet. Scanningsstatus vises på baggrund af det samlede antal elementer, der er inkluderet i scanningen.

Mål – Navnet på det aktuelt scannede element og elementets placering.

Fundne trusler – Viser det samlede antal trusler, der er fundet under en scanning.

Stands midlertidigt – Standser midlertidigt en scanning.

Genoptag – Denne indstilling er synlig, når scanningen standses midlertidigt. Klik på Genoptag for at fortsætte scanning.

Stop – Afslutter scanningen.

Rul i scanningslog – Hvis denne indstilling er aktiveret, ruller scanningslogfilen automatisk nedad, efterhånden som nye poster tilføjes, så de seneste poster kan ses.

SCANNER_MAIN