Svartlista/Vitlista/Undantagslista

ESET Endpoint Security gör det möjligt att klassificera e-postadresser i speciella listor för att tillhandahålla skydd mot oönskad e-post. Vitlistan innehåller e-postadresser som du anser vara säkra. Meddelanden från användare som finns i vitlistan finns alltid tillgängliga i mappen för inkommande e-post. Svartlistan innehåller e-postadresser som har klassificerats som spam och alla meddelanden som kommer från avsändare på svartlistan markeras också som spam. Undantagslistan innehåller e-postadresser som alltid kontrolleras efter spam men kan även innehålla adresser från oönskade e-postmeddelanden som maskerats som inte spam.

Alla listor kan redigeras från ESET Endpoint Security-programmets huvudfönster i Avancerade inställningar > Webb och e-post > Skydd av e-postklient > Antispamadressböcker genom att använda knapparna Lägg till, Redigera och Ta bort i varje listas dialogruta, eller från Inställningar > Webb och e-post efter att du klickat på kugghjulet GEAR bredvid Spamskydd.

PANEL_SMON_EDIT_WLBL

Alla adresser i adressboken för de e-postklienter som stöds läggs som standard till i vitlistan av ESET Endpoint Security. Svartlistan är som standard tom. Undantagslistan innehåller som standard endast användarens egna e-postadresser.