Lägg till/redigera adress i svartlista/vitlista/undantag

I det här fönstret går det att lägga till eller redigera objekt i vitlistan eller svartlistan. Öppna huvudprogramfönstret för ESET Endpoint Security i Avancerade inställningar > Webb och e-post > Skydd av e-postklienter > Antispamadressböcker.

E-postadress – e-postadressen som ska läggas till/redigeras.

Namn – postens namn.

Hel domän – välj detta alternativ för posten som tillämpas på hela kontaktens domän (inte bara adressen som anges i fältet E-postadress, utan alla e-postadresser i domänen address.info).

Domäner på lägre nivå – välj detta alternativ för posten som tillämpas på kontaktens domäner på lägre nivå (address.info representerar domänen, medan my.address.info representerar en underdomän).