Uvoz i izvoz postavki

Možete da uvezete ili izvezete prilagođenu datoteku konfiguracije ESET Endpoint Security .xml iz menija Podešavanje.

Uvoz i izvoz datoteka konfiguracije su korisni u slučaju da želite da napravite rezervnu kopiju trenutne konfiguracije programa ESET Endpoint Security da biste mogli da je koristite kasnije. Opcija izvoza postavki takođe je pogodna za korisnike koji žele da koriste omiljenu konfiguraciju za više sistema, mogu lako da uvezu .xml datoteku kako bi preneli željene postavke.

Uvoz konfiguracije je veoma lak. U glavnom prozoru programa izaberite stavke Podešavanje > Uvoz/izvoz postavki, a zatim izaberite opciju Uvoz postavki. Unesite ime datoteke konfiguracije ili kliknite na dugme ... da biste potražili datoteku konfiguracije koju želite da uvezete.

Koraci za izvoz konfiguracije su veoma slični. U glavnom prozoru programa izaberite stavke Podešavanje > Uvoz/izvoz postavki. Izaberite opciju Izvoz postavki i unesite ime datoteke konfiguracije (npr. export.xml). Pomoću pregledača izaberite lokaciju na računaru na kojoj ćete sačuvati datoteku konfiguracije.


note

Možda će doći do greške prilikom izvoženja postavki ako nemate ovlašćenje za pisanje izvezene datoteke u navedeni direktorijum.

IMPORTEXPORT_CONFIG