Hvordan oppgraderer jeg til Windows 10 med ESET Endpoint Security

warning

Vi anbefaler på det sterkeste at du oppgraderer til den nyeste versjonen av ditt ESET-produkt og laster ned den nyeste moduloppdateringen, før du oppgraderer til Windows 10. Dette gir maksimal beskyttelse og bevarer programinnstillingene og lisensinformasjonen når du oppgraderer til Windows 10.

Versjon 7.x:

Klikk på den passende koblingen for å laste ned og installere den siste versjonen for å gjøre klart for oppgraderingen til Windows 10:

Last ned ESET Endpoint Security 7 32-bit   Last ned ESET Endpoint Antivirus 7 32-bit

Last ned ESET Endpoint Security 7 64-bit   Last ned ESET Endpoint Antivirus 7 64-bit

Versjon 5.x:

important

ESET Endpoint-produkter i versjon 5 er for øyeblikket i Slutten av levetiden. Dette betyr at versjoner ikke lenger er tilgjengelige for nedlastning. Vi anbefaler på det sterkeste å oppgradere til den nyeste versjonen av ESET Endpoint-produkter.

Versjoner på andre språk:

Hvis du ser etter en versjon av ditt ESET-endepunktprodukt på et annet språk, gå til vår nedlastingsside.

note

Mer informasjon om kompatibilitet til ESET-produkter med Windows 10.