Hvordan konfigurere et speil

ESET Endpoint Security kan konfigureres ved å lagre kopier av oppdateringsfiler for deteksjonsmotor og distribuere oppdateringene til andre arbeidsstasjoner som kjører ESET Endpoint Security eller ESET Endpoint Antivirus.

Konfigurere ESET Endpoint Security som en speilserver for å gi oppdateringer via en intern HTTP-server

1.Trykk på F5 for å åpne Avansert oppsett, og utvid Oppdater > Profiler > Oppdateringsspeil.

2.Utvid Oppdatering, og sørg for at Velg automatisk-alternativet under Moduloppdateringer er aktivert.

3.Utvid Oppdateringsspeil, og aktiver Opprett oppdateringsspeil og Aktiver HTTPS-server.

Se Oppdateringsspeilfor mer informasjon.

Konfigurere en speilserver til å gi oppdateringer via en delt nettverksmappe

1.Opprett en delt mappe på en lokal stasjon eller nettverksstasjon. Denne mappen må kunne leses av alle som kjører ESETs sikkerhetsløsninger og være skrivbar fra den lokale SYSTEM-kontoen.

2.Aktiver Opprett oppdateringsspeil under Avansert oppsett > Oppdater > Profiler > Oppdateringsspeil.

3.Velg en egnet Lagringsmappe ved å klikke på Slett og deretter Rediger. Bla gjennom om velg den opprettede, delte mappen.

note

Hvis du ikke vil utføre moduloppdateringer via en intern HTTP-server, kobler du ut Opprett oppdateringsspeil.