Nyheder i denne version?

ESET Endpoint Security 8 er udgivet og kan hentes her.

Sikker browser

Beskytter en webbrowser mod andre processer, der kører på computeren

Tilgang med nul tillid og antager, at computeren eller computerens beskyttelseskapaciteter er kompromitterede eller utilstrækkelige og tillader ikke manipulation med browserens hukommelse og dermed med indholdet af browservinduet

er ikke aktiv som standard, så administratorer har tid nok til at udnytte mulighederne i deres sikkerhedspolitikker

WMI og fuld scanning af registreringsdatabasen

Forbedrer scanning af registreringsdatabasen, der kan opdage og fjerne ondsindede referencer eller farligt indhold overalt i registreringsdatabasen eller WMI-depotet

Kontrollen kan tage et stykke tid. Disse scanningsmål skal vælges for alle scanninger efter behov, også for den "udvidede" scanningsprofil

Opdatering af mikroprogramkomponent (funktionsopdatering)

En smart løsning, der reducerer vedligeholdelsen af ESET Endpoint Security til et absolut minimum

MicroPCU kan vente på en genstart i flere uger

geninstallerer ikke produktet med alle bagsider, der f.eks. kan være afregistrering fra systemet under processen, herunder konfigurationsoverførsel

henter færre data (differentieret opdatering)

leveres med en venlig påmindelse eller en påmindelse, som helt kan fjernes, til brugeren og er kompatibel med administrerede netværk

Sikkerheds- og stabilitetsopdateringer

Sikkerheds- og stabilitetsopdateringer distribueres automatisk til understøttede versioner (7.x og nyere), og de indeholder kun væsentlige ændringer, der dokumenteres med absolut gennemsigtighed i brugervenlige ændringslogge

Denne udgave indeholder forskellige fejlrettelser og forbedringer af ydeevnen.

For yderligere oplysninger og skærmbilleder af de nye funktioner i ESET Endpoint Security, bedes du læse følgende ESET-vidensbaseartikel:

Nyheder i ESET Endpoint Security 8?