Systemkrav

For at ESET Endpoint Security kan fungere gnidningsløst, skal systemet opfylde følgende krav til hardware og software (standardindstillinger for produkter):

Understøttede processorer

Intel- eller AMD-processor, 32-bit (x86) med SSE2-vejledningssæt eller 64-bit (x64), 1 GHz eller mere

Operativsystemer

Microsoft® Windows® 10

Microsoft® Windows® 8.1

Microsoft® Windows® 8

Microsoft® Windows® 7 SP1 med de seneste Windows-opdateringer (mindst KB4474419 og KB4490628)

Windows XP og Windows Vista understøttes ikke længere.

important

Hold altid dit operativsystem opdateret.

Andet

Systemkrav for operativsystemet og anden software, der er installeret på computeren, er opfyldt

0,3 GB ledig systemhukommelse (se note 1)

1 GB ledig diskplads (se note 2)

Minimumskærmopløsning på 1024 x 768

Internetforbindelse eller en LAN-forbindelse (Local Area Network) til en kilde (se note 3) til produktopdateringer

To antivirusprogrammer, der kører samtidigt på en enkelt enhed, vil uundgåeligt forårsage konflikter mellem systemressourcer. Systemet kan f.eks. blive så langsomt, at det ikke kan køre

I visse tilfælde er det muligt at installere og køre produktet på systemer, der ikke opfylder disse krav, men vi anbefaler, at der udføres brugbarhedstest, afhængigt af ydeevnekrav.

note

(1): Produktet bruger måske mere hukommelse, hvis hukommelsen ellers er ubrugt på en meget inficeret computer, eller når der importeres en meget stor liste over data til produktet (f.eks. en URL-whiteliste).
(2): Den diskplads, der skal bruges for at hente installationsprogrammet, installere produktet og gemme en kopi af installationspakken i programdata samt backup af produktopdateringer, for at understøtte funktionen til annullering af opdatering. Produktet bruger måske mere diskplads, afhængigt af indstillingerne (f.eks. når der er gemt flere versioner af en backup af en produktopdatering, og når der gemmes hukommelsesdumps eller store mængder logposter) eller på en inficeret computer (f.eks. på grund af karantænefunktionen). Vi anbefaler, at du har nok ledig diskplads til at understøtte opdateringer af operativsystemet og til ESETs produktopdateringer.
(3): Det er muligt at opdatere produktet manuelt fra et flytbart medie, men det anbefales ikke.