Blackliste/Whiteliste/Undtagelsesliste

For at beskytte mod uønsket e-mail giver ESET Endpoint Security dig mulighed for at klassificere e-mailadresser ved hjælp af særlige lister. Whiteliste indeholder e-mailadresser, du anser som sikre. Meddelelser fra brugere på whitelisten er altid tilgængelige i indbakken. Blackliste indeholder e-mailadresser, der er klassificeret som spam, og alle meddelelser fra afsendere på blacklisten er markeret i overensstemmelse hermed. Undtagelseslisten indeholder e-mailadresser, der altid kontrolleres for spam, men kan også indeholde adresser fra uønskede e-mailmeddelelser, der måske ikke oprindeligt blev genkendt som spam.

Alle lister kan redigeres i hovedvinduet i ESET Endpoint Security under Avanceret opsætning > Web og e-mail > Beskyttelse af e-mailklienter > Antispamadressekartoteker ved hjælp af knapperne Tilføj, Rediger og Slet i vinduet for de enkelte lister eller i Opsætning > Web og e-mail, når du har klikket på tandhjulet GEAR ud for Antispambeskyttelse.

PANEL_SMON_EDIT_WLBL

Som standard føjer ESET Endpoint Security alle adresser fra adressekartoteket i understøttede e-mail-klienter til whitelisten. Blacklisten er som standard tom. Undtagelsesliste indeholder som standard kun brugerens egne e-mailadresser.