Tilføj/Rediger sortliste/Hvidliste/Adresse på undtagelser

I dette vindue kan du tilføje eller redigere poster på hvidlisten eller sortlisten. Åbn programmets hovedvindue for ESET Endpoint Security i Avanceret opsætning > Web og e-mail > Beskyttelse af e-mailklient > Antispamadressekartoteker.

E-mailadresse - Den e-mailadresse, der skal tilføjes/redigeres.

Navn - Navnet på posten.

Helt domæne – Vælg denne mulighed for hver post, der skal anvendes på hele domænet for kontakten (ikke kun den adresse, der er specificeret i feltet E-mailadresse, men alle e-mailadresser på address.info-domænet).

Domæner på lavere niveau – Vælg denne mulighed for hver post, der skal anvendes på domæner på lavere niveau for kontakten (address.info repræsenterer domæne, mens my.address.info repræsenterer et underdomæne).