Antispamadressekartoteker

Antispamfunktionen i ESET Endpoint Security gør det muligt at konfigurere forskellige parametre for adresselister.

Adressekartoteker

Tillad brugeradresseliste – Aktivér denne mulighed for at aktivere det adressekartotek, der er oprettet af en bruger i dennes egen e-mailklient.

Tillad globale adresselister – Aktivér denne indstilling for at aktivere det globale adressekartotek, som deles af alle brugere på denne arbejdsstation, kartotekstjenesten i e-mailsystemet. GAL (Global Address List) indeholder oplysninger om alle e-mailbrugere, distributionsgrupper og ressourcer.

Brugers whiteliste – Liste over kontakter, hvor du kan tilføje, redigere eller slette adresser, der opfattes som sikre, og som brugeren ønsker at modtage meddelelser fra.

Brugers blackliste – Liste over kontakter, hvor du kan tilføje, redigere eller slette adresser, der ikke opfattes som sikre, og som brugeren ikke ønsker at modtage meddelelser fra.

Brugers undtagelsesliste – Denne liste over kontakter indeholder e-mailadresser, der kan være genstand for spoofing og bruges til at sende spam. Se også Undtagelsesliste.

Global hvidliste/sortliste/undtagelsesliste – Disse lister bruges til at anvende antispam-politikker for alle de brugere, der bruger ESET Endpoint Security på denne arbejdsstation. Når ESET Endpoint Security fjernadministreres, gælder ESET PROTECT/ESMC/ECA-politikken for alle tildelte arbejdsstationer.

Føj automatisk til brugers Whitelist

Tilføj adresser fra adressekartotek – Føj adresser fra listen over kontakter til whitelisten.

Tilføj modtageradresser fra udgående meddelelser – Tilføj modtageradresser fra sendte meddelelser til whitelisten.

Tilføj adresser fra meddelelser, der er omklassificeret som IKKE spam – Føj afsenderadresser fra meddelelser, der er omklassificeret som IKKE spam, til whitelisten.

Tilføj automatisk til brugers undtagelsesliste

Tilføj adresser fra egne konti – Føj dine adresser fra eksisterende e-mailklientkonti til undtagelseslisten.