Hvordan opgraderer jeg til Windows 10 med ESET Endpoint Security

warning

Vi anbefaler på det kraftigste, at du opgraderer til den nyeste version af dit ESET-produkt og henter de nyeste modulopdateringer, før du opgraderer til Windows 10. Dette sikrer maksimal beskyttelse, og programindstillinger og licensoplysninger bliver gemt ved opgradering til Windows 10.

Version 7.x:

Klik på det relevante link nedenfor for at downloade og installere den nyeste version som forberedelse til opgraderingen til Windows 10:

Hent ESET Endpoint Security 7 32-bit   Hent ESET Endpoint Antivirus 7 32-bit

Hent ESET Endpoint Security 7 64-bit   Hent ESET Endpoint Antivirus 7 64-bit

Version 5.x:

important

ESET Endpoint-produkter i version 5 er udgået. Det betyder, at builds ikke længere er tilgængelige til download. Vi anbefaler på det kraftigste, at du opgraderer til den seneste version af ESET Endpoint-produkter.

Andre sprogversioner:

Hvis du gerne vil have en anden sprogversion af dit ESET Endpoint-produkt, skal du gå til vores downloadside.

note

Flere oplysninger om ESET-virksomhedsprodukters kompatibilitet med Windows 10.