Sådan konfigurerer du et spejl

ESET Endpoint Security kan konfigureres til at lagre kopier af opdateringsfiler for registreringsprogrammet og distribuere opdateringer til andre arbejdsstationer, der kører ESET Endpoint Security eller ESET Endpoint Antivirus.

Konfiguration af ESET Endpoint Security som en spejlserver for at levere opdateringer via en intern HTTP-server

1.Tryk på F5 for at få adgang til Avanceret opsætning, og udvid Opdatering > Profiler > Opdateringsspejl.

2.Udvid Opdateringer, og kontrollér, at indstillingen Vælg automatisk under Modulopdateringer er aktiveret.

3.Udvid Opdateringsspejl, og aktivér Opret opdateringsspejl og Aktivér HTTP-server.

Du kan finde flere oplysninger under Opdateringsspejl.

Konfiguration af en spejlserver for at levere opdateringer via en delt netværksmappe

1.Opret en delt mappe på en lokal enhed eller en netværksenhed. Denne mappe skal kunne læses af alle brugere, der kører ESET-sikkerhedsløsninger, og skal kunne skrives fra den lokale SYSTEM-konto.

2.Aktivér Opret opdateringsspejl under Avanceret opsætning > Opdatering > Profiler > Opdateringsspejl.

3.Vælg en relevant lagermappe ved at klikke på Ryd og derefter Rediger. Søg efter og vælg den oprettede delte mappe.

note

Hvis du ikke vil angive modulopdateringer via den interne HTTP-server, skal du deaktivere Opret opdateringsspejl.