Sådan opdaterer du ESET Endpoint Security

Opdatering af ESET Endpoint Security kan enten udføres manuelt eller automatisk. Du kan starte opdateringen ved at klikke på Opdater i programmets hovedvindue og derefter klikke på Søg efter opdateringer.

Indstillingerne for standardinstallation opretter en automatisk opdateringsopgave, som udføres hver time. Hvis du vil ændre intervallet, kan du gå til Værktøjer > Planlægningsværktøj (du kan finde flere oplysninger om planlægningsværktøjet).