Introduktion til ESET PROTECT

ESET PROTECT giver dig mulighed for at administrere ESET-produkter på arbejdsstationer, servere og mobilenheder i et netværksmiljø fra én central placering.

Ved hjælp af ESET PROTECT Web Console kan du udrulle ESET-løsninger, administrere opgaver, håndhæve sikkerhedspolitikker, overvåge systemstatus og hurtigt reagere på problemer eller registreringer på fjerncomputere. Se også Oversigt over ESET PROTECT-arkitektur og elementer i infrastrukturen, Introduktion til ESET PROTECT Web Console og Understøttede klargøringsmiljøer til skrivebordet.

ESET PROTECT består af følgende komponenter:

ESET PROTECT Server – ESET PROTECT Server kan installeres på Windows- og på Linux-servere og kan også leveres som et virtuelt apparat. Den håndterer kommunikation med agenter og indsamler og lagrer programdata i databasen.

ESET PROTECT Web Console – ESET PROTECT er den primære brugerflade, hvor du kan administrere klientcomputere i dit miljø. Den giver en oversigt over status for klienter på dit netværk og giver dig mulighed for at udrulle ESET-løsninger på ikke-styrede computere fra en fjernplacering. Når du har installeret ESET PROTECT Server, kan du få adgang til webkonsollen via din webbrowser. Hvis du vælger at gøre webserveren tilgængelig via internettet, kan du bruge ESET PROTECT fra en hvilken som helst placering og/eller enhed med internetforbindelse.

ESET Management Agent – ESET Management Agent letter kommunikationen mellem ESET PROTECT Server og klientcomputere. Agenten skal installeres på klientcomputeren for at skabe kommunikation mellem den pågældende computer og ESET PROTECT Server. Da den findes på klientcomputeren og kan lagre flere sikkerhedsscenarier, reducerer brugen af ESET Management Agent i væsentlig grad reaktionstiden for nye registreringer. Ved hjælp af ESET PROTECT Web Console kan du udrulle ESET Management Agent på ikke-administrerede computere, der identificeres af Active Directory eller ESET RD-sensoren. Du kan også manuelt installere ESET Management Agent på klientcomputere, hvis det er nødvendigt.

Rogue Detection Sensor – ESET PROTECT Rogue Detection (RD) Sensor registrerer ikke-styrede computere, der findes på dit netværk, og sender deres oplysninger til ESET PROTECT Server. Det gør det nemt for dig at føje nye klientcomputere til dit sikre netværk. RD Sensor husker computere, der er registreret, og sender ikke de samme oplysninger to gange.

Apache HTTP Proxy – Det er en tjeneste, der kan bruges sammen med ESET PROTECT til at:

oDistribuere opdateringer til klientcomputere og installationspakker til ESET Management Agent.

oVideresende kommunikation fra ESET Management Agents til ESET PROTECT Server.

Mobile Device Connector – Det er en komponent, der gør det muligt at køre Mobile Device Management sammen med ESET PROTECT, så du kan administrere mobilenheder (Android og iOS) og administrere ESET Endpoint Security til Android.

ESET PROTECT Virtual Appliance – ESET PROTECT VA er beregnet til brugere, der vil køre ESET PROTECT i et virtualiseret miljø.

ESET PROTECT Virtual Agent Host – En komponent i ESET PROTECT, der virtualiserer agentenheder for at give dig mulighed for at administrere agentløse virtuelle maskiner. Denne løsning muliggør automatisering, anvendelse af dynamiske grupper og samme niveau for opgavehåndtering som ESET Management Agent på fysiske computere. Virtual Agent indsamler oplysninger fra virtuelle maskiner og sender dem til ESET PROTECT Server.

Spejlingsværktøj – Spejlingsværktøjet er nødvendigt, for at du kan opdatere moduler offline. Hvis dine klientcomputere ikke har internetforbindelse, kan du bruge spejlingsværktøjet til at hente opdateringsfiler fra ESETs opdateringsservere og gemme dem lokalt.

ESET Remote Deployment Tool – Dette værktøj bruges til at udrulle alt i én-pakker, der er oprettet i <%PRODUCT%> Web Console. Værktøjet gør det nemt at distribuere ESET Management Agent med et ESET-produkt på computere via et netværk.

ESET Business Account – Den nye licenseringsportal til ESET-virksomhedsprodukter giver dig mulighed for at administrere licenser. Se afsnittet ESET Business Account i dette dokument for at få en vejledning i, hvordan du kan aktivere dit produkt, eller se brugervejledningen til ESET Business Account for at få flere oplysninger om, hvordan du bruger ESET Business Account. Hvis du allerede har et brugernavn og en adgangskode, der er udstedt af ESET, som du vil konvertere til en licensnøgle, kan du gå til afsnittet Konvertér legitimationsoplysninger fra ældre licens.

ESET Enterprise Inspector – Et omfattende system til Endpoint-registrering og -svar, der indeholder funktioner som: registrering af hændelser, administration af og svar på hændelser, dataindsamling, indikatorer på fundet kompromittering, registrering af uregelmæssigheder, adfærdsregistrering og overtrædelse af politikker.

Ved hjælp af ESET PROTECT Web Console kan du udrulle ESET-løsninger, administrere opgaver, håndhæve sikkerhedspolitikker, overvåge systemstatus og hurtigt reagere på problemer eller trusler på fjerncomputere.

note

Du kan finde flere oplysninger i onlinebrugervejledningen til ESET PROTECT.