Wanneer moet de configuratie voor real-timebeveiliging worden gewijzigd?

Real-timebeveiliging van bestandssysteem vormt het meest essentiële onderdeel om een systeem veilig te houden. Wees altijd voorzichtig bij het wijzigen van de bijbehorende parameters. Wij adviseren u de parameters alleen te wijzigen in specifieke situaties.

Na installatie van ESET Endpoint Security zijn alle instellingen geoptimaliseerd om gebruikers een zo hoog mogelijk niveau van systeembeveiliging te bieden. Als u wilt terugkeren naar de standaardinstellingen, klik dan op DEFAULT naast elk tabblad in het venster (Geavanceerde instellingen > Detectie-engine > Real-timebeveiliging van bestandssysteem).