Te volgen procedure als real-timebeveiliging niet werkt

In dit hoofdstuk beschrijven wij problemen die zich kunnen voordoen bij het gebruik van real-timebeveiliging, en oplossingen hiervoor.

Real-timebeveiliging is uitgeschakeld

Als real-timebeveiliging per ongeluk is uitgeschakeld door de gebruiker, moet deze opnieuw worden geactiveerd. U kunt real-timebeveiliging opnieuw activeren door in het hoofdprogrammavenster naar Instellingen te gaan en te klikken op Real-timebeveiliging van bestandssysteem.

Als real-timebeveiliging niet wordt gestart bij het opstarten van het systeem, komt dat waarschijnlijk doordat Real-timebeveiliging van bestandssysteem automatisch starten is uitgeschakeld. Als u deze optie wilt inschakelen, gaat u naar Geavanceerde instellingen (F5) en klikt u op Detectie-engine > Real-timebeveiliging van bestandssysteem > Basis. Zorg dat de schakelaar Real-timebeveiliging van bestandssysteem automatisch starten aan staat.

Als real-timebeveiliging geen detecties uitvoert en geen infiltraties opschoont

Controleer of er geen andere antivirusprogramma's zijn geïnstalleerd op de computer. Als twee programma's voor real-timebeveiliging tegelijk zijn geactiveerd, conflicteren deze mogelijk. U wordt aangeraden alle andere antivirusprogramma's van uw systeem te verwijderen voordat u ESET installeert.

Real-timebeveiliging wordt niet gestart

Als real-timebeveiliging niet wordt gestart bij het opstarten van het systeem (en Real-timebeveiliging van bestandssysteem inschakelen is ingeschakeld), komt dit waarschijnlijk door een conflict met andere programma's. Neem voor hulp bij het oplossen van dit probleem contact op met ESET Technische ondersteuning.