Scanprofielen

U kunt uw voorkeursparameters voor scannen opslaan voor toekomstige scans. Wij adviseren u voor elke regelmatig gebruikte scan een ander profiel te maken (met verschillende scandoelen, scanmethoden en andere parameters).

Als u een nieuw profiel wilt maken, opent u het venster Geavanceerde instellingen (F5) en klikt u op Detectie-engine > Malwarescans > Op aanvraag scannen > Lijst met profielen. Het venster Profielbeheer bevat de vervolgkeuzelijst Geselecteerd profiel met bestaande scanprofielen en de optie om een nieuw profiel te maken. Raadpleeg het gedeelte Parameters voor ThreatSense-engine instellen voor een beschrijving van elke parameter van de scaninstellingen, zodat u een scanprofiel kunt maken dat aan uw behoeften voldoet.

note

OPMERKING

Stel: u wilt een eigen scanprofiel maken en de configuratie voor Uw computer scannen is deels geschikt, maar u wilt geen scanprogramma's voor runtime-compressie of potentieel onveilige toepassingen scannen en u wilt ook Volledig opschonen toepassen. Geef de naam van uw nieuwe profiel op in het venster Profielbeheer en klik op Toevoegen. Selecteer uw nieuwe profiel in het vervolgkeuzemenu Geselecteerd profiel en pas de resterende parameters aan om aan uw vereisten te voldoen, en klik op OK om uw nieuwe profiel op te slaan.