Geavanceerde scanopties

In dit venster kunt u geavanceerde opties opgeven voor een geplande scantaak van de computer. In het vervolgkeuzemenu kunt u een actie instellen die automatisch moet worden uitgevoerd nadat er een scan is voltooid:

Afsluiten: de computer wordt afgesloten nadat er een scan is voltooid.

Opnieuw opstarten: alle geopende programma's worden gesloten en de computer wordt opnieuw opgestart nadat er een scan is voltooid.

Slaapstand: uw sessie wordt opgeslagen en de computer wordt in een energiespaarstand gebracht zodat u later uw werk snel kunt hervatten.

Sluimerstand: alles wat in het RAM-geheugen staat, wordt verplaatst in een speciaal bestand op de harde schijf. Uw computer wordt afgesloten, maar de eerdere status wordt hersteld als u de computer de volgende keer opstart.

Geen actie: nadat er een scan is voltooid, wordt er geen actie uitgevoerd.

note

Opmerking

Houd er rekening mee dat een computer in de slaapstand nog steeds een werkende computer is. Er worden nog steeds basisfuncties uitgevoerd en er wordt elektriciteit gebruikt, ook als de computer door een batterij wordt gevoed. U kunt de batterij sparen, bijvoorbeeld als u onderweg bent, door de sluimerstand te gebruiken.

Selecteer Actie kan niet door de gebruiker worden geannuleerd om te verhinderen dat gebruikers zonder daarvoor geschikte rechten acties stoppen na het scannen.

Selecteer de optie De scan kan tijdelijk door de gebruiker worden uitgeschakeld gedurende (min) als u wilt toestaan dat de gebruiker met beperkte rechten de computerscan wel gedurende een bepaalde periode kan onderbreken.

Zie ook het hoofdstuk Scanvoortgang.