Scanvoortgang

In het venster met de scanvoortgang wordt de huidige status van de scan en informatie over het aantal gevonden bestanden met schadelijke code weergegeven.

SCAN_WINDOW

note

Opmerking

het is normaal dat sommige bestanden, zoals bestanden met wachtwoordbeveiliging of bestanden die exclusief door het systeem worden gebruikt (doorgaans pagefile.sys en bepaalde logbestanden), niet kunnen worden gescand.

Scanvoortgang: op de voortgangsbalk ziet u de status van reeds gescande objecten vergeleken met het percentage nog te scannen objecten. De voortgang van de scan is afgeleid van het totale aantal objecten waarop de scan wordt uitgevoerd.

Doel: de naam van het object dat wordt gescand, en de locatie van het object.

Bedreigingen gevonden: hier wordt het totale aantal tijdens een scan gevonden bedreigingen weergegeven.

Onderbreken: hiermee wordt een scan onderbroken.

Hervatten: deze optie is zichtbaar wanneer de scan is onderbroken. Klik op Hervatten om met het scannen door te gaan.

Stoppen: hiermee wordt de scan beëindigd.

Scanlogboek doorbladeren: indien ingeschakeld schuift het scanlogboek automatisch omlaag wanneer nieuwe invoer wordt toegevoegd, zodat de recentste vermeldingen zichtbaar zijn.

SCAN_WINDOW_BACKGROUND