Firewallregel: extern

Poort: nummer(s) van externe poorten. Als er geen nummers worden opgegeven, wordt de regel op alle poorten toegepast. Voeg één communicatiepoort of een reeks communicatiepoorten toe.

IP: hiermee kunt u een extern adres, adresbereik of subnet toevoegen. Het adres, bereik/subnet of externe zone waarop de regel wordt toegepast. Als er geen waarde wordt opgegeven, wordt de regel op alle communicatie toegepast.

Zones: lijst met toegevoegde zones.

Toevoegen: kies een zone door deze te selecteren in het vervolgkeuzemenu. Als u een zone wilt maken, gebruikt u het tabblad Instellingen voor zones.

Verwijderen: hiermee worden zones uit de lijst verwijderd.

DIALOG_EPFW_RULE_CREATE_REMOTE