Tijdelijk op zwarte lijst geplaatste IP-adressen

Als u IP-adressen wilt weergeven die zijn gedetecteerd als aanvalsbronnen en die aan de zwarte lijst zijn toegevoegd en waarvoor gedurende een bepaalde tijd de verbindingen zijn geblokkeerd, gaat u vanuit ESET Endpoint Security naar Instellingen > Netwerkbeveiliging > Zwarte lijst met tijdelijk geblokkeerde IP-adressen.

Kolommen

IP-adres: geeft een IP-adres aan dat is geblokkeerd.

Reden van blokkering: geeft het type aanval aan afkomstig van het adres dat is voorkomen (bijvoorbeeld een TCP Port Scanning-aanval).

Time-out: geeft de datum en tijd aan waarop het adres uit de zwarte lijst wordt verwijderd.

Besturingselementen

Verwijderen: klik als u een adres uit de zwarte lijst wilt verwijderen voordat de time-out wordt bereikt.

Alles verwijderen: klik als u alle adressen meteen uit de zwarte lijst wilt verwijderen.

Uitzondering toevoegen - Klik om een firewall-uitzondering toe te voegen aan IDS-filtering.