Gedeelde lokale cache

Shared Local Cache kan de prestaties een impuls geven in geïsoleerde omgevingen (bijvoorbeeld virtuele machines) door een einde te maken aan dubbele scans in het netwerk. Dit zorgt ervoor dat elk bestand slechts eenmaal wordt gescand en in Shared Local Cache wordt opgeslagen.

ESET Shared Local Cache moet eerst worden geïnstalleerd en geconfigureerd.

ESET Shared Local Cache downloaden.

Zie de ESET Shared Local Cache-handleiding voor meer informatie.

Zet de schakelaar Cacheoptie aan om informatie over scans en bestanden en mappen in uw netwerk op slaan in ESET Shared Local Cache. Als u een nieuwe scan uitvoert, zoekt ESET Endpoint Security naar gescande bestanden in ESET Shared Local Cache. Bestanden die overeenkomen, worden uitgesloten van scannen.

De instellingen van Cacheserver bestaan uit:

Hostnaam: hostnaam of IP-adres van de computer waarop ESET Shared Local Cache zich bevindt.

Poort: poortnummer dat voor communicatie wordt gebruikt (zelfde als wat is ingesteld in ESET Shared Local Cache).

Wachtwoord: geef het wachtwoord op voor ESET Shared Local Cache, indien vereist.