Malwarescans

Het gedeelte Malwarescans is toegankelijk in het menu Geavanceerde instellingen. Druk op de toets F5, klik op Detectie-engine > Malwarescans en selecteer de scanparameters in de opties. In dit gedeelte vindt u de volgende opties:

Geselecteerd profiel: een specifieke set parameters die wordt gebruikt door de scanner op aanvraag.
Klik op Bewerken naast de Lijst met profielen om een nieuw profiel te maken. Zie Scanprofielen voor meer informatie.

On-demand bescherming en bescherming door zelflerende systemen: zie Detectie-engine (7.2 en later).

Scandoelen: als u alleen een bepaald doel wilt scannen, kunt u op Bewerken klikken naast Scandoelen en selecteert u een optie in het vervolgkeuzemenu of selecteert u specifieke doelen in de mappenstructuur. Zie Scandoelen voor meer informatie.

ThreatSense-parameters: in dit gedeelte vindt u geavanceerde instellingsopties, zoals bestandsextensies die u kunt bedienen, gebruikte detectiemethoden, enz. Klik om een tabblad met geavanceerde scanopties te openen.