Uitgesloten toepassingen

Als u communicatie van bepaalde toepassingen met toegang tot het netwerk wilt uitsluiten van protocolfiltering, voegt u deze aan de lijst toe. De HTTP-/POP3/-IMAP-communicatie voor de geselecteerde toepassingen wordt niet op bedreigingen gecontroleerd. We raden aan dat u deze techniek alleen gebruikt als toepassingen niet goed werken als protocolfiltering is ingeschakeld.

Toepassingen en services die al zijn beïnvloed door protocolfiltering worden automatisch weergegeven als u op Toevoegen klikt.

Bewerken: hiermee kunt u geselecteerde vermeldingen in de lijst bewerken.

Verwijderen: hiermee kunt u vermeldingen in de lijst verwijderen.

CONFIG_EPFW_CONTENT_SCAN_EXCLUDE