Uitgesloten IP-adressen

IP-adressen in deze lijst worden uitgesloten van protocolinhoudsfilteren. De HTTP-/POP3-/IMAP-communicatie van/naar de geselecteerde adressen wordt niet op bedreigingen gecontroleerd. Wij raden aan dat u deze optie alleen gebruikt voor adressen die bekend staan als betrouwbaar.

Toevoegen: klik hierop om een IP-adres, adressenbereik of subnet van een extern punt toe te voegen waarop een regel moet worden toegepast.

Bewerken: hiermee kunt u geselecteerde vermeldingen in de lijst bewerken.

Verwijderen: hiermee kunt u vermeldingen in de lijst verwijderen.

CONFIG_EPFW_CONTENT_ADDR_EXCL