ESET Endpoint Security 7

ESET Endpoint Security 7 predstavlja novi pristup potpuno integriranoj zaštiti računala. Najnovija verzija modula za skeniranje ThreatSense®, u kombinaciji s našim prilagođenim modulom za firewall i antispam koristi se brzinom i preciznošću kako bi vaše računalo održavala sigurnim. Rezultat je pametan sustav koji neprekidno vodi računa o napadima i zlonamjernom softveru koji bi mogao ugroziti vaše računalo.

ESET Endpoint Security 7 potpuno je sigurnosno rješenje nastalo dugoročnim nastojanjima da se maksimalna zaštita kombinira s minimalnim utjecajem na sustav. Napredne tehnologije koje se temelje na umjetnoj inteligenciji mogu proaktivno eliminirati infiltraciju virusima, spywareom, virusom trojan, crvima, adwareom, rootkitima i drugim internetskim napadima, pri čemu nema negativnog utjecaja na rad vašeg sustava i računala.

Program ESET Endpoint Security 7 prvenstveno je osmišljen za upotrebu na radnim stanicama u manjim poslovnim okruženjima.

U odjeljku Samostalna upotreba programa ESET Endpoint Security možete pronaći teme pomoći podijeljene u nekoliko poglavlja i potpoglavlja koja vam mogu pružiti kontekst i olakšati snalaženje, uključujući Instalaciju i Aktivaciju.

7 prvenstveno je osmišljen za korištenje na radnim stanicama u malim tvrtkama. Upotreba programa ESET Endpoint Security s programom ESET Security Management Center u poslovnom okruženju omogućuje vam jednostavno upravljanje klijentskim radnim stanicama, primjenu smjernica i pravila, nadzor otkrivanja i daljinsko konfiguriranje klijenata s bilo kojeg umreženog računala.

Ovo poglavlje bavi se najčešćim pitanjima i problemima s kojima se možete susresti.